ciprian muntele

 • Advertisements

ca tot ne-am incalzit cu revolutia de la chisinau, n-ar fi cazul sa continuam aici, la noi?

Posted by muntele on April 24, 2009

la scurt timp dupa ce mi-am luat bicicleta, am trait una dintre cele mai intense zile din ultimii ani. intr-o duminica, pe la inceputul lunii, am pedalat 12 ore, aiurea prin bucuresti, asta in timp ce, prin oras, paraia a primavara. o zi splendida, cu o mica exceptie. momentul in care am intrat in gradina japoneza din herastrau. era acolo un ins, de o hidosenie rara, politist comunitar in acte, a carui singura menire parea a fi aceea de a ridica oamenii care stateau intinsi pe iarba. nu conta ca in gradina respectiva toata lumea mergea/pasea pe iarba- asta pentru ca acolo, in afara de o alee scurta, era doar iarba!!!! nu, acest lucru nu avea nici un fel de relevanta pentru monstrul cu chipiu. important era sa nu stai tolanit. ca doara intr-o gradina japoneza nu poti sta intins decat pe verticala, ce bonsaiul ma-sii! am asistat la momente de o umilinta crunta. cupluri de tineri care au fost ridicate agresiv, dupa niste reguli complet idioate. iar asta nu a fost tot.

in scurt timp, am intrat si eu in sfera de interes a hidoseniei. pentru el, faptul ca mergeam pe langa bicicleta( PE LANGA BICICLCETA, futu-ti mortii ma-tii de cretin!!!!!!) era o incalcare a legii. e, si am ajuns unde ma doare. de fapt, nu e vorba de legi, ci de hotarari ale primariei (sau primariilor de sector, inca n-am inteles exact ale cui sunt).

aflu din evz ca nu mai ai voie sa te dai cu bicicleta prin parc, nu mai ai voie cu role si nici nu ai voie sa stai pe iarba (nu era voie nici pana acum, probabil ca simteau nevoia sa-si reoficializeze inteligenta).

varianta (singura despre care s-ar putea vorbi) ca biciclistii merg cu viteza prin parcuri, acolo unde sunt copii si batrani, cade. peste nouazeci la suta dintre cei care se dau cu biciclete sau role nu fac din asta un sport extrem. iar majoritatea (covarsitoare) nu se supune minoritatii, ca de-aia au murit bicicklistii aia cu okelari la revolutie, bai, imbecililor!! iar pentru a-i potoli pe bezmeticii astialalti, de-asta exista politisti in parcuri, sa-i opreasca, nicidecum ca sa stea cu ochii dupa amenzii, futu-va-n gura de comunisti cu creier poliuretanic ce sunteti!

ca sa mai scriu cat sunt de cretini, de inutili, de mici si de frustranti, simt ca mi-as bate gura de pomana. insa de resemnat, nu ma resemnez. la prima actiune (ah, ar fi de vis sa existe asa ceva!) la care se va arunca cu pietre, ciomege, rahat, oua clocite, caramizi, rosii stricate, flegme in geamurile primariei, voi fi primul acolo.

ps. nu mi-am vazut bicicleta de o saptamana. poate ca si de-asta reactionez asa. 🙂

Advertisements

14 Responses to “ca tot ne-am incalzit cu revolutia de la chisinau, n-ar fi cazul sa continuam aici, la noi?”

 1. oe said

  cum auzim de’un protest impotriva acestei legi de cacat, ne strangem si mergem sa hulim!

 2. muntele said

  eh, probabil se va lasa cu vreun mars anemic si fara de folos al biciclistilor. da’ macar o sa fim doi care o sa dam cu huo. a, ba nu, o sa fiu singur. tu mai intai tre sa-ti iei bicicleta. 🙂

 3. oe said

  uite ceva
  http://www.petitieonline.ro/petitie/vrem_sa_calcam_pe_iarba_-p55022040.html
  desi n’am incredere in astea online.

  imi iau in iunie, am zis.

 4. păi hai să facem noi protest. like, what the heck. bag în emisiunea de luni o strigare, pun pe site-uri, vorbesc cu ong-urile, ne strângem şi urlăm.

 5. cayetana said

  de aparatul foto nu puteai să devii dependent! ţi-a trebuit ţie biclăuş, s-o scoţi în lume, să te afişezi cu ea la braţ prin parc! şi acum ai mai şi abandonat-o …
  poliţiştii comunitari (despre mama lor numai de bine) sunt oameni cu mintea aerisită, ei stau toată ziua la iarbă verde, nu văd de ce te-ai pune cu ei. nu poţi să le faci faţă, oricât ai protesta. în plus, tu mai şi gândeşti, deci n-ai nici o şansă.
  mâine mă duc să-mi caut o slujbă la ţară. uiş mi lac.

 6. muntele said

  poate ca de data asta o sa si ramai.

  andi, tre sa vorbim.

 7. pai eu zic asa…un prieten avea postul asta (http://ghicitorinfund.blogspot.com/2009/04/un-ghicitor-impotriva-tututor.html) in status. se pare ca nenea asta deja a demarat niste anchete in scopul unui protest. alaturati-va lui! (si eu,pe role)

 8. Niji aka Doina said

  Nu cred ca o sa ma amendezi daca o sa ma plimb cu biclaus II in vacaresti in jurul steagului. deci acolo voi ramine.

 9. doinash said

  Subscriu la tot, cuvinte si frustrari!

 10. Anonymous said

  ioi mama, trebuie sa aflu cum l-au convins londonezii pe primar sa-i lase sa se bronzeze pe iarba, in hyde park. uite-asa, printre statui si arteziene.
  si nu numai, ii lasa sa se dea si cu role, trotinete, biciclete si alte vehicule cu roti mici sau subtiri. ba chiar unii vin si calare. pe cai. ca au pista amenajata in lungul aleii principale si nu se sfiesc s-o foloseasca.

  muntele, o sa caut numarul de telefon al lui boris si poate-l convingi sa candideze si la primaria bucurestiului. boris johnson-primar in Londonezia.

 11. alinapro said

  hmm, io sunt anonimul de mai sus. sa traiesc.

 12. Vanatorule, multumesc de sustinere!

  Veniti cu idei, cu propuneri, am si eu, dar astept si de la voi! Doar in numar cat mai mare ii putem convinge!

 13. horia said

  am inteles ca nu mai e voie cu bicicleta prin parcuri:))

 14. muntele said

  eh, asta deja e veche. presimt că în curând n-o să mai ai voie cu oameni prin oraş.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: